Τόμας: «Πιστεύαμε στην ανατροπή!»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ο Μπράντον Τόμας τόνισε πως η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ήρθε την κατάλληλη στιγμή μετά τις τελευταίες αποτυχίες, στάθηκε στην πίστη που υπήρξε στην ομάδα για την ανατροπή του 0-2 στην κροατική πρωτεύουσα, θεωρεί πως ξέρουν τις δυνατότητές τους ως ομάδα και τι μπορούν να πετύχουν, ζήτησε ξεκούραση και να ασχοληθούν με τα επερχόμενα ματς κι υπενθύμισε πως είναι δουλειά του να σκοράρει.
Αναλυτικά:
Για τα συναισθήματά του: «Ήταν κάτι μοναδικό. Μετά από κάποιες δύσκολες ημέρες και την ήττα στο πρωτάθλημα, πετύχαμε αυτό. Ήταν κάτι το εκπληκτικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το χρειαζόμασταν και το πιστεύαμε. Ανατρέψαμε το σκορ του πρώτου αγώνα και τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε».
Για το πως γύρισε ο ΠΑΟΚ τον διακόπτη: «Η σεζόν είναι πολύ-πολύ μεγάλη. Είναι λογικό όλες οι ομάδες να έχουν ένα καλό διάστημα. Το γνωρίζουμε αυτό. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε, τις δυνατότητές μας σαν ομάδα και δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι απ’ έξω. Πιστεύαμε στην ανατροπή.Έχουμε δυνατά αποδυτήρια, είμαστε ‘δεμένοι’ σαν ομάδα και, μαζί με τον κόσμο μας, καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Θα το απολαύσουμε, θα ξεκουραστούμε και θα επιστρέψουμε για τη συνέχεια».
Είπε ακόμα…: «Εγώ είμαι επιθετικός και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, την ομάδα και την νίκη. Εγώ ότι κάνω, το αφιερώνω στον παππού μου. Είναι όλα γι’ αυτόν, σε αυτόν οφείλω το ότι είμαι ποδοσφαιριστής».

Tagged