«Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»: Πλήθος επωνύμων στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης

Κουτσομπολιό

Πλήθος επωνύμων έδωσε το «παρών» το βράδυ της Τρίτης 30/1 στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» στον Ελληνικό Κόσμο, με την διακεκριμένη ηθοποιό Νένα Μεντή στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Την σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου του Γρηγορίου Ξενόπουλου υπογράφει ο σπουδαίος Πέτρος Ζούλιας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στο θέατρο ήταν οι: Χάρης Ρώμας, Βασίλης Ρίσβας, Παναγιώτα Βλαντή, Γιάννης Ζουγανέλης, Ευγενία Δημητροπούλου, Νίκη Παλληκαράκη, Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Στέλιος Καλαθάς, Νόνη Δούνια, Κώστας Τσουρός, Πάνος Κατσαρίδης, Χριστόδουλος Στυλιανού, Δημήτρης Καπετανάκος, Σοφία Παυλίδου και Ελισάβετ Μουτάφη με τον αδελφό της, επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Μουτφατσή.

Χάρης Ρώμας – Βασίλης Ρίσβας
Γιώργος Λόξας – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Μαριάννα Τουντασάκη
Σοφία Παυλίδου – Βασιλική Τρουφάκου
Δημήτρης Αριανούτσος – Ελισάβετ Μουτάφη – Χριστίνα Μαθιουλάκη – Μαρία Αντουλινάκη
Aνδρέας Κωνσταντινίδης – Στέλιος Καλαθάς
Νόνη Δούνια – Κώστας Τσουρός – Πάνος Κατσαρίδης
Χριστόδουλος Στυλιανού – Δημήτρης Καπετανάκος – Νίκη Παλληκαράκη
Ελισάβετ Μουτάφη – Κωνσταντίνος Μουταφτσής

 

Μεταξύ των επωνύμων που παρακολούθησαν την παράσταση, ήταν και αρκετά ζευγάρια: o Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγός του Έφη Μουρίκη, ο Μιχάλης Μαρκάτης με τη σύζυγό του Έλενα Τζόβολου.

Μίνως Μάτσας – Όλγα Κεφαλογιάννη
Έλενα Τζόβολου – Μιχάλης Μαρκάτης
Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης οι: Μαρία Κανελλοπούλου (που υποδύεται την οικονόμο), Νίκος Νίκας (γιος Κόντε Βαλέρης) και Βασιλική Τρουφάκου (υποδύεται την νεαρή νύφη). Μαζί τους οι ηθοποιοί: Δημήτρης ΚαπετανάκοςΔημήτρης ΑριανούτσοςΜαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη ΦραγκαλιώτηΆνναΜαρία Κατσουλάκη.