Θ. Γλαβίνας: «Ο Άδ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αναλάβει κατ’ αποκοπή την επιχείρηση κατασυκοφάντησης του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του με ψέματα και λάσπη»

Ειδήσεις

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αναλάβει κατ’ αποκοπή την επιχείρηση κατασυκοφάντησης του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του, Ν. Ανδρουλάκη, με ψέματα και λάσπη», σχολίασε ο Θανάσης Γλαβίνας, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Γλαβίνας προέτρεψε τον πιο «επιτυχημένο» υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, όπως είπε, να ασχοληθεί με τα πεπραγμένα του. «Στα χέρια του το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει, εκατοντάδες εργαζόμενοί του το εγκαταλείπουν κάθε μήνα, οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν τις δεύτερες υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες υγείας στην ΕΕ και εκείνος “κερνάει χειρουργεία” -όπως ακούγεται να λέει στο επίμαχο βίντεο που αναρτήθηκε- βγάζοντας φωτογραφίες με ασθενείς χωρίς καμία ενσυναίσθηση», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Και επειδή αγωνιά για την πορεία του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, τον διαβεβαιώνουμε πως την απάντηση θα τη λάβει πολύ σύντομα από τους πολίτες».

Πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged