ΣΥΡΙΖΑ: «Προκλητικό να κουνάει το δάκτυλο η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με την Ακροδεξιά»

Ειδήσεις

«Είναι προκλητικό να κουνάει το δάκτυλο η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με την Ακροδεξιά», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως «μόνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ευθέως και απερίφραστα ότι δεν θέλουμε τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων». «Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει το ίδιο; Τον προκαλούμε…», σχολιάζει η Κουμουνδούρου.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι κουνάει το δάκτυλο η ΝΔ, δηλαδή «το κόμμα που έχει αντιπρόεδρο προερχόμενο από το ΛΑΟΣ. Το κόμμα που έχει ως νούμερο 2 στο Μέγαρο Μαξίμου τον “τσεκουράτο” Μάκη Βορίδη. Το κόμμα που παρουσίασε με δόξες και τιμές ως υποψήφια ευρωβουλευτή την Ελεονώρα Μελέτη που ξέπλενε τον φασίστα Χρυσαυγίτη, καταδικασμένο ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης με τηλεοπτική της συνέντευξη».

Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Ακροδεξιά είναι συγκοινωνούντα δοχεία». «Εκεί, άλλωστε, στις ολοκληρωτικές αντιλήψεις και την τοξικότητα της Ακροδεξιάς, παραπέμπουν οι ωμές παραβιάσεις του κράτους δικαίου για τις οποίες εγκαλείται η Ελλάδα από το State Department, την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, την Κομισιόν και το Ευρωκοινοβούλιο», προσθέτει.

«Μαζί με την Ακροδεξιά καταψήφισαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ το ψήφισμα – κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου έχοντας απέναντι το σύνολο των προοδευτικών δυνάμεων. Δυστυχώς για τη ΝΔ όλοι γνωριζόμαστε καλά σε αυτόν τον τόπο», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή; ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged