Συνάντηση Π. Μαρινάκη με τον υπουργό Επικοινωνίας του Λιβάνου

Ειδήσεις

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, συναντήθηκε με τον υπουργό Επικοινωνίας της Δημοκρατίας του Λιβάνου και κυβερνητικό εκπρόσωπο Ziad Makary.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το χαρτοφυλάκιο των δύο υπουργών αναφορικά με τον Τύπο και τα ΜΜΕ, ενώ ανταλλάγησαν απόψεις για δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στα δύο υπουργεία (ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το αρχειακό υλικό της δημόσιας τηλεόρασης). Συζητήθηκαν ακόμη οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή, ενώ έγινε ειδική αναφορά στην πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου Αbdallah Bou Habib στο Μέγαρο Μαξίμου. Επιβεβαιώθηκε ακόμη, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων Ελλάδας-Λιβάνου.

Στην συνάντηση, παρόντες ήταν η διευθύντρια του Γραφείου Διεθνούς Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του πρωθυπουργού, Αριστοτελία Πελώνη, η πρέσβης της Ελλάδας στον Λίβανο Δέσποινα Κουκουλοπούλου, ο πρέσβης του Λιβάνου στην Ελλάδα Ghady G. El- Khoury και η δύμβουλος της πρεσβείας του Λιβάνου Rania Abdallah.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged