Νέο ενδιαφέρον για τον Τζέιμς Πενράις προκύπτει από τη Σκωτία, καθώς μετά τα δημοσιεύματα που τον συνέδεσαν με ομάδες της Αγγλίας, στο παιχνίδι φέρεται να έχει μπει και η Σέλτικ.
Σύμφωνα με τον έγκριτο Βρετανό δημοσιογράφο Μπεν Τζέικομπς, οι πρωταθλητές Σκωτίας έχουν πραγματοποιήσει μια πρώτη διερευνητική επαφή για τον 27χρονο αριστερό μπακ της ΑΕΚ.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πενράις δεν προορίζεται για βασικός, αλλά ως μία ποιοτική εναλλακτική λύση πίσω από τον Κίραν Τίρνεϊ, ο οποίος επέστρεψε στη Σέλτικ μετά τη θητεία του στην Άρσεναλ.
Ο Πενράις αποκτήθηκε από την Ένωση το καλοκαίρι του 2025 από τη Χαρτς, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2028, ενώ την περασμένη σεζόν κατέγραψε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσει.

