Συλαϊδόπουλος: «Ήμασταν έτοιμοι πνευματικά!»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Δηλώσεις μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ έκανε ο υπηρεσιακός προπονητής των «ερυθρόλευκων», Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι ήταν πνευματικά έτοιμοι για το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού:

 

«Είμασταν πνευματικά έτοιμοι να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, για μένα αυτό ήταν από το πιο σημαντικό, να κρατήσουμε λίγο την ισορροπία γιατί αυτό ήταν το στοιχείο που δουλέψαμε περισσότερο στη μία προπόνηση που κάναμε, το να έχουμε καλή ισορροπία στις μεταβιβάσεις και την επιθετικότητα που θέλαμε να είμαστε και στις φάσεις της κατοχής και της μη κατοχής. Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε καταπληκτικά, ευχαριστώ τα παιδιά για την αποδοχή, την αγωνιστικότητα και την αυταπάρνηση που έβγαλαν, ήταν ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν υπάρχουν παιδιά από την Κ19 που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα στο μέλλον: «Πραγματικά υπάρχει μία πολύ καλή φουρνιά στην Κ19 και γενικότερα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Δεν είναι δουλειά ενός χρόνου, είναι πολυετή, έχουν συμβάλει πολλοί άνθρωποι. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να επενδύσει και θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να έχουμε στο μέλλον αρκετά από αυτά τα παιδιά στην πρώτη ομάδα. Σίγουρα θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα μονοπάτι που να μπορέσει να γίνει αυτή η μετάβαση στην πρώτη ομάδα με ομαλό τρόπο και θεωρώ ότι γίνεται μέχρι στιγμής, τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά παίζουν στην β΄ ομάδα, σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο για την ηλικία τους, μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ πιο μικροί και αγωνίζονται με μεγαλύτερα παιδιά και θεωρώ ότι αυτή η μετάβαση αν γίνει ομαλά μόνο κερδισμένοι θα είμαστε κι εμείς σαν σύλλογος και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Tagged