Συλαϊδόπουλος: «Αφιερωμένη η πρόκριση στα θύματα της Θύρας 7»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Χαρακτήρα και πυγμή κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας επέδειξε η Κ-19 του Ολυμπιακού στην αποψινή συγκλονιστική μάχη απέναντι στην Ίντερ πανηγυρίζοντας μία μεγαλειώδη πρόκριση στους «16» του UEFA Youth League, η οποία σφραγίστηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Με τον τεχνικό των Πειραιωτών Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να αφιερώνει την σπουδαία αυτή πρόκριση στην μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7:

 

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη πρόκριση και ο τρόπος που ήρθε την κάνει ακόμα μεγαλύτερη. Για εμάς το σημαντικότερο είναι ότι μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία το να εξελίσσουμε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά ωριμάζοντας τους μέσα από τέτοια παιχνίδια. Παιχνίδια με ποιότητα, μεγάλη ένταση, παιχνίδια που σε βάζουν κάτω από πίεση και αυτό πολλές φορές σε κάνει ανθεκτικό πνευματικά και είναι κάτι που τα περισσότερα παιδιά και αυτοί που θα παίξουν στο ψηλότερο επίπεδο θα το χρειαστούν.

Βάση της εικόνας το δικαιούμαστε, ήμασταν καλύτεροι και παρόλο που μείναμε με δέκα παίκτες θεωρώ πως διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι και για τους δύο εξής λόγους. Αυτό που βλέπουμε με τον κόσμο εδώ, με τα συναισθήματα που δημιουργούνται, είναι αμαρτία να μένουν τα γήπεδα κλειστά και να μην έχουμε κόσμο. Επίσης θέλαμε να κερδίσουμε και να περάσουμε την Ίντερ και να το αφιερώσουμε στα θύματα της θύρας 7. Για εμάς είναι πολύ σημαντική στιγμή και αυτό το κάνει ακόμα μεγαλύτερο», ανέφερε αρχικά.

 

 

Για το που μπορεί να φτάσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο η ομάδα: «Είναι στόχος να περάσουμε και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Στόχος δικός μας είναι να εξελίξουμε και να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Σε αυτή τη γενιά υπάρχουν αρκετά παιδιά που θα μπορέσουν να κάνουν το επόμενο βήμα αν υπάρχει σωστή διαχείριση για τον τρόπο που θα γίνει. Έχει ταλέντο στην ακαδημία του που μπορεί να επενδύσει σε αυτή».

Tagged