Στρακόσια: «Ήρθα για να γράψουμε μαζί ιστορία!»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Με μάτι που… γυαλίζει ξεκινά την καριέρα του στην ΑΕΚ ο Θωμάς Στρακόσια.
Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, το επίσημο κανάλι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ κατέγραψε τις πρώτες του στιγμές στην OPAP Arena, την επίσκεψή του στο Μουσείο Ιστορία, αλλά και τις πρώτες του σκέψεις.
Εξήγησε λοιπόν πώς πήρε την απόφαση να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, αποκάλυψε ότι απέρριψε προτάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και δήλωσε αποφασισμένος να πανηγυρίσει τίτλους με την «Ένωση».
Αναλυτικά το μήνυμά του
«Είμαι ο Θωμάς Στρακόσια και χαίρομαι πολύ που έρχομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Από μικρός έβλεπα τον πατέρα μου να παίζει τερματοφύλακας και ονειρευόμουν να γίνω σαν αυτόν, αλλά και να τον ξεπεράσω.
Στα 16 μου πήρα τη μεγάλη απόφαση να φύγω για Ιταλία και να αφήσω πίσω την οικογένεια μου. Εκεί έμαθα τι σημαίνει να μένεις μόνος σου. Μεγάλωσα και ωρίμασα πιο γρήγορα από την ηλικία μου.
Αυτά που με αντιπροσωπεύουν είναι η σκληρή δουλειά και να πετυχαίνω τους στόχους μου, ακόμα και όταν οι άλλοι δεν με πιστεύουν.
Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στην ΑΕΚ έπαιξε η διοίκηση, η ανταπόκριση του κόσμου και η οικογένεια μου, παρόλο που είχα προτάσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Ήρθα εδώ για να γράψουμε μαζί ιστορία».

Tagged