Στον Λευκό Οίκο ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος

Ειδήσεις

Δεκαήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί στην Αμερική προσκεκλημένος της Ομογένειας, ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, από τις 3 έως τις 13 Απριλίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, παραβρέθηκε χθες στο Λευκό Οίκο, στη δεξίωση που παρέθεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, «γιορτάζοντας τους άρρηκτους δεσμούς φιλίας που μοιράζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελληνική Δημοκρατία, στο πλαίσιο των εορτασμών για την Εθνική μας Επέτειο».

Ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος μεταξύ άλλων, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πλήθος κόσμου και να παρουσιάσει εν συντομία την ανέγερση του Ποντιακού Μεγάρου στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Την Κυριακή 7 Απριλίου, θα συμμετέχει μαζί με την Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Κοινωνιών της Φιλαδέλφειας στην καθιερωμένη παρέλαση.

«Ήταν μια μοναδική εμπειρία, να παραβρεθούμε στην Δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, στην Ελληνική Ομογένεια, για την Εθνική μας Επέτειο, στην όποια είχαμε την τιμή να προσκληθούμε ως Δήμος», δήλωσε ο κ. Κωνσταντάτος επισημαίνοντας πως υπήρχε έντονο το ελληνικό στοιχείο με παραδοσιακές φορεσιές και ήχους που καλωσόριζαν τους επίσημους προσκεκλημένους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του δημάρχου επόμενοι σταθμοί είναι η Φλόριντα, η Φιλαδέλφεια και τελευταίος σταθμός είναι το Λας Βέγκας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged