Στο τέλος πλησιάζει η δικαστική μάχη Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Τι άλλαξε μετά από 8 χρόνια

Κουτσομπολιό

Η πολυετής δύσκολη μάχη που έδεινε το πρώην διάσημο ζευγάρι, Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί, φαίνεται πώς έφτασε στο τέλος της. Ο ηθοποιός έχει πλέον αποσυρθεί από την προσπάθειά του να ζητήσει τη συνεπιμέλεια των παιδιών που έχει με την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στην Daily Mail, το ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη από τότε που χώρισε το 2016, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και τελικά πλησιάζει το τέλος του νομικού πολέμου, πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι.

Ενώ ο Μπραντ Πιτ είχε αρχικά επιδιώξει μια ρύθμιση 50/50 που αφορούσε τα 6 παιδιά τους, μια πηγή αποκάλυψε τώρα ότι δεν αμφισβητεί πλέον το θέμα. Αυτό σημαίνει ότι η Αντζελίνα Τζολί θα διατηρήσει την κύρια φυσική επιμέλεια των παιδιών και εκείνος θα έχει δικαίωμα επισκέψεων.

Οι σχέσεις του Πιτ με τα παιδιά του
Ο βασικός λόγος που τον ώθησε σ’ αυτήν την υποχώρηση φαίνεται πως είναι ότι τα περισσότερα παιδιά έχουν μεγαλώσει πια, αφού μόνο η Σιλό, 17 ετών και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, 15 ετών, είναι ακόμη κάτω των 18 ετών, με τη Σιλό να γιορτάζει τα 18α γενέθλιά της τον Μάιο.

Τα μεγαλύτερα παιδιά – Mάντοξ 22 ετών, Παξ, 20 ετών και Ζαχάρα, 19 ετών – πιστεύεται ότι έχουν δύσκολες σχέσεις με τον Μπραντ- και ως ενήλικες δεν καλύπτονται πλέον νομικά από καμία συμφωνία επιμέλειας.

Ο Μπραντ και η Αντζλίνα έχουν έξι παιδιά.

Ο υιοθετημένος γιος Παξ φέρεται να μην έχει μιλήσει με τον σταρ μετά τον περιβόητο πλέον καυγά με το ιδιωτικό αεροπλάνο που έβαλε τέλος στον γάμο, το 2016, και λέγεται ότι δεν θεωρεί τον Brad ούτε καν ως γονέα πλέον.

Ο ρόλος της Τζολί
Μια πηγή από το στρατόπεδο του Μπραντ Πιτ περιέγραψε αυτό που έχει συμβεί μεταξύ αυτού και των παιδιών ως «εγχειρίδιο γονικής αποξένωσης» και υποστήριξε πως ήταν πρόθεση της Αντζελίνα Τζολί να «τραβήξει» το διαζύγιο μέχρι να ενηλικιωθούν τα παιδιά τους. Οι φίλοι της ωστόσο επιμένουν: «Ο Μπραντ είναι ο μόνος που φταίει. Το μόνο που θέλει η Αντζελίνα είναι να θεραπεύσει την οικογένειά της και να προχωρήσει».