Στο νοσοκομείο η Κλέλια Ρένεση μετά από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ

Κουτσομπολιό

Στο Λαϊκό Νοσοκομείο πέρασε τη χθεσινή νύχτα η Κλέλια Ρένεση, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως αποκάλυψε η Κλέλια Ρένεση, υπέστη σφοδρό αναφυλακτικό σοκ και για αυτό πήγε στα επείγοντα όπου τις χορηγήθηκαν αδρεναλίνη και κορτιζόνη.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στους γιατρούς αλλεργιολόγους της χθεσινοβραδινής εφημερίας. Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ. Περάσαμε παρέα μια ρομαντική βραδιά με αδρεναλίνες , κορτιζόνες κ όλα τα καλά, άκρως εξυπηρετικοί, άμεσα διαθέσιμοι κ με ειλικρινές ενδιαφέρον.

Το λέω κ θα το ξαναπώ η δημόσια Υγεία είναι κ θα είναι η προτεραιότητα όλων των πολιτών. Πρέπει να διαφυλάξουμε την σωστή λειτουργία των δημοσίων νοσοκομείων, την επαρκή στελέχωση τους σε προσωπικό αλλά κ τις σωστές συνθήκες που οι γιατροί διεξάγουν το έργο τους. Οι δημόσιοι γιατροί πρέπει να αμείβονται επαρκώς για όλο αυτό που προσφέρουν . Ευχαριστώ για όλα όλους κ όλες απ την βραδινή μου περιπέτεια!», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.