Στ. Κασσελάκης: «Ο κ. Μεϊμαράκης έδωσε την καλύτερη απάντηση στην επιστολή του πρωθυπουργού στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν»

Ειδήσεις

Τη δήλωση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι «το θέμα της ακρίβειας δεν αφορά τις Βρυξέλλες», καθώς «η Ευρώπη έχει συγκεκριμένη ατζέντα, την πράσινη ανάπτυξη, το Ταμείο Ανάκαμψης, την κοινή αγροτική πολιτική και τον κοινό αμυντικο-στρατιωτικό βραχίονα» σχολιάζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση στην επιστολή του πρωθυπουργού στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την οποία την ρωτούσε γιατί δεν κατεβάζει τις τιμές ενώ δεν είναι αρμόδιότητά της αλλά δική του», τονίζει και σημειώνει: «Το πιο άδειο πορτοφόλι μετά τη Βουλγαρία. Οι ακριβότερες τιμές στην Ελλάδα από ό,τι στην υπόλοιπη Ευρώπη των διπλάσιων μισθών. Αυτά δεν είναι επιλογές της Ευρώπης. Είναι πολιτική της κυβέρνησης».

«Μην τους δώσετε την εκλογική δύναμη να συνεχίσουν τόσο αλαζονικά να σας κοροϊδεύουν και να υποτιμούν τη νοημοσύνη σας. Ζωή με αξιοπρέπεια τώρα», καταλήγει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged