Στ. Κασσελάκης: «Καλώ τον πρωθυπουργό να επιστρέψει στους αγρότες αυτά που τους “κλέβει” η πολιτική της αισχροκέρδειας που υιοθετεί»

Ειδήσεις

«Υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση σημαίνει να προτείνεις λύσεις για τα προβλήματα. Μελετημένες και κοστολογημένες», υπογραμμίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Αυτό έκανα την Τρίτη. Πρότεινα οκτώ απόλυτα κοστολογημένα μέτρα που αντιμετωπίζουν συνολικά τα επείγοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Μέτρα δίκαια, που ΔΕΝ κοστίζουν περισσότερο από 360 εκατομμύρια και επιτρέπουν στους αγρότες μας να συνεχίσουν να προσφέρουν στην Ελλάδα», σημειώνει και συνεχίζει :

«Ο κ. Μητσοτάκης, αφού έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ειρωνευτεί τα μέτρα που προτείναμε -βλέποντας το αγροτικό κίνημα να μεγαλώνει- ανακοίνωσε μια απλή παράταση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο. Όχι μόνιμη, όπως προτείναμε, αλλά για έναν χρόνο».

«Στην πραγματικότητα θέλει μόνο να αγοράσει λίγο χρόνο ησυχίας», σχολιάζει ο Στ. Κασσελάκης και καλεί τον πρωθυπουργό «να υιοθετήσει ΚΑΙ τα οκτώ μέτρα που προτείνει».

«Τον καλώ να επιστρέψει στους αγρότες αυτά που τους “κλέβει” η πολιτική της αισχροκέρδειας που υιοθετεί», καταλήγει η ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged