Στ. Καλαφάτης: «Δεν επιτρέπεται χαλαρή ψήφος, δεν επιτρέπεται να πάμε στην κάλπη αψήφιστα»

Ειδήσεις

«Τα όσα βλέπουμε και τα ακούμε τον τελευταίο καιρό από τους εκφραστές των άκρων δεν επιτρέπουν χαλαρή ψήφο, δεν επιτρέπουν να πάμε στην κάλπη αψήφιστα», τονίζει ο Σταύρος Καλαφάτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Μανιφέστο».

«Διότι η νέα Ευρωβουλή θα κληθεί να πάρει μείζονος σημασίας αποφάσεις για την πορεία της Ευρώπης και -κατ΄επέκταση- για τα εθνικά μας συμφέροντα. Αλλά και διότι οι ευρωεκλογές αυτές θα έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό. Θα αφορούν το μείζον για την πορεία του τόπου μας που είναι η πολιτική σταθερότητα, η σιγουριά για το καλύτερο, η ασφάλεια», προσθέτει ο γγ της ΚΟ της ΝΔ.

Για τον πήχη της ΝΔ στις ευρωεκλογές αναφέρει πως το μέτρο σύγκρισης είναι τα αποτελέσματα των προηγούμενων ευρωεκλογών. «Είναι η επαναβεβαίωση της πολιτικής υπεροχής της Νέας Δημοκρατίας και της εμπιστοσύνης προς τον πρωθυπουργό και πρόεδρό μας, έτσι ώστε να αποδώσουν καρπούς οι πολιτικές για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Να προχωρήσει ακόμη πιο δυναμικά η οικονομική, γεωπολιτική και αμυντική αναβάθμιση της Πατρίδας μας», σημειώνει.

Ο κ. Καλαφάτης συμπληρώνει για τον προεκλογικό αγώνα: «Πάμε παντού κι ακούμε τους πάντες. Αναγνωρίζουμε τα προβλήματα και προβάλλουμε τις λύσεις που προωθούμε, χωρίς να διεκδικούμε το αλάθητο. Παλεύουμε, ταυτόχρονα, εναντίον του λαϊκισμού, της διαστρέβλωσης, της καπηλείας. Αντιτασσόμαστε στα άκρα και τις ακρότητες».

Επίσης μιλάει για την εξέλιξη των μεγάλων έργων στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζει ότι φέτος ολοκληρώνεται το μετρό και υπογραμμίζει: «Το σχέδιο που καταρτίσαμε -και είμαι περήφανος που συμμετείχα σ΄αυτό- μπήκε σε εφαρμογή και ισχύει στο ακέραιο, ό,τι είπαμε γίνεται».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged