Σοκάρει η Κατερίνα Λέχου: “Μου είπε να χαρώ τη δυστυχία μου γιατί και αυτό έχει την ομορφιά του”

Κουτσομπολιό

Στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου και έκανε μία αναδρομή στην επιτυχημένη της πορεία στην υποκριτική, επιτυχία που η ίδια δεν μεταφράζει με εμπορικά νούμερα αλλά με το κατά πόσο πήγε η ίδια μπροστά σαν άνθρωπος.

Όσα ανέφερε
«Δεν λέω συχνά μπράβο στον εαυτό μου. Τώρα που οδεύουμε προς το τέλος είναι καλύτερα. Καλό είναι να βλέπεις το λάθος αλλά καλό είναι να μην μαστιγώνεσαι τόσο» εξομολογήθηκε στην αρχή.

«Αποτυχία δεν είναι κάτι που δεν πάει καλά στο κοινό. Όταν κάτι δεν μας προάγει είναι αποτυχημένο. Εμένα όλα μου τα βήματα για κάποιο λόγο με πήγαιναν μπροστά».

Πάντα έκανε σταθερά βήματα και επέλεγε τις δουλειές της. «Έχω βάλει και εγώ το χεράκι μου. Με διαλέγουν αλλά διαλέγω κι εγώ» τόνισε.

Παράλληλα, με την επαγγελματική επιτυχία της δεν έκρυψε ότι υπήρχαν περίοδοι που δεν ήταν τόσο καλά στην προσωπική της ζωή, όπως όλοι άλλωστε οι άνθρωποι.

«Δεν πειράζει. Μου είχε πει η θεία μου που είναι και μέντοράς μου, μια φορά που ήμουν πολύ στενοχωρημένη και δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι μου με τίποτα. Μου είπε “χαίρου”, να χαρώ δηλαδή τη δυστυχία μου γιατί και αυτό έχει την ομορφιά του».