Σοκάρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω φωτογραφίες που είμαι παραμορφωμένη, και μου έλεγε συγγνώμη»

Κουτσομπολιό

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου». Η επιχειρηματίας μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την κακοποιητική σχέση που είχε βιώσει σε μικρότερη ηλικία.

«Τα σημάδια υπάρχουν, άσχετα αν εμείς δεν τα βλέπουμε. Μια σπρωξιά, μια άσχημη λέξη, ένα άγριο βλέμμα… Είχα καθηλωθεί εγώ σε μια τέτοια σχέση στο παρελθόν. Δεν μίλησα ποτέ και δεν πρόκειται να μιλήσω. Όταν μένεις σε μια τοξική σχέση, δεν αφήνεις τον εαυτό σου να προχωρήσει και να βρει μια καλύτερη τύχη. Όλοι το έβλεπαν, ακόμα και άνθρωποι από το περιβάλλον του και μου έλεγαν “κορίτσι μου, φύγε να γλιτώσεις”. Εγώ δεν το έβλεπα όμως», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε στη συνέχεια: «Μου έλεγε αυτός “συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνω”. Έχω φωτογραφίες, στις οποίες είμαι παραμορφωμένη! Κάνω τον σταυρό μου και λέω “είμαι ζωντανή, είμαι αρτιμελής, αναπνέω, αισθάνομαι”. Έκλεινα τα παντζούρια και έμπαινα κάτω από το πάπλωμα, εκεί αισθανόμουν ασφαλής. Ταλαιπωρήθηκα πολύ για δύο χρόνια. Υπήρχαν απειλές ότι “θα σε εξαφανίσω” και έγινε και πράξη!

Κανείς δεν ξέρει τίποτα και ας μην επεκταθούμε σε αυτό. Ήταν η ατάκα “θα τη γονατίσω, για να γυρίσει” και ήταν όλο το σόι του έτσι. Θα ήταν πολύ χαρούμενοι αν με έβαζαν σε ένα φέρετρο με λουλουδάκια. Όταν έχασα το φως μου για λίγα δευτερόλεπτα, μούδιασε το χέρι μου και λιποθύμησα. Εκεί κατάλαβα ότι βρισκόμουν σε μια κακοποιητική σχέση».

Κλείνοντας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε: «Όταν νιώθω ότι χάνω το δρόμο μου, δεν πρέπει να ντραπώ να ζητήσω βοήθεια. Ντροπή είναι να μη ζητάμε βοήθεια. Όταν ζητάμε, σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε το πρόβλημα, έχουμε αντίληψη».