Σοκ στην ελληνική διαιτησία! Η σύντροφος του Μάνταλου έπεσε θύμα της βιοπραγίας

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο Το Θέμα της Ημέρας

Ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ελληνική διαιτησία και πρωτοφανές περιστατικό. Για πρώτη φορά δέχεται επίθεση γυναίκα που έχει σχέση με άνθρωπο της διαιτησίας! Και συγκεκριμένα  τον Σταύρο Μάνταλο. Η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ γρονθοκοπήθηκε έξω από το σπίτι της  στην Καβάλα από άγνωστο!

Ένα ακόμη περιστατικό βίας στην ελληνική διαιτησία. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ούτε αυτό. Μας γυρνά σε σκοτεινές εποχές.

Το θλιβερό περιστατικό, , συνδέεται με το ποδόσφαιρο, αφού το μήνυμα που έστειλε ο άγνωστος που χτύπησε την άτυχη γυναίκα ήταν ξεκάθαρος: «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο»!

Εύλογος ο προβληματισμός των διαιτητών μετά τις τελευταίες εξελίξεις, λογική η σκέψη για αποχή. Έγινε ήδη μία λίγο καιρό πριν. Θα πίστευε κανείς πως η κατάσταση θα έφτιαχνε, αλλά όχι!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι  από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, η Αστυνομία, αλλά και προσωπικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδης.

Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε ότι το χτύπημα το δέχθηκε μέλος της ΚΕΔ, και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Σταύρος Μάνταλος, ενώ αναφέρει και το μήνυμα που εστάλη το οποίο έχει ποδοσφαιρική εμπλοκή,  με επίσημη ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

 

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».

Tagged