Σίνα: «Ήθελα να πάρω τηλέφωνο τον Τζολάκη για τα πέναλτι…»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Η ζωή και οι συγκυρίες κάνουν .. πλάκα ακόμη και στις πιο αγαπημένες οικογένειες, Κι επειδή αναφερόμαστε στον Ολυμπιακό, μιλάμε για την πιο επιτυχημένη οικογένεια
Ο Άντζελο Σίνα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα και μίλησε μετά το παιχνίδι. Ο κίπερ των «ερυθρολεύκων» μάλιστα ανέφερε πως σκεφτόταν να πάρει τηλέφωνο τον Κωνσταντή Τζολάκη για να τον συμβουλευτεί για τα πέναλτι.
«Ήταν κάτι που έχουμε καταφέρει όλοι μαζί. Ήμασταν δυνατοί πνευματικά και το πιστεύαμε. Είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε και στην κανονική διάρκεια. Μείναμε πιστοί μέχρι τέλους και δικαιωθήκαμε».
Παρακολούθησες τον Τζολάκη την Πέμπτη το βράδυ, σκέφτηκες πως θα ήθελες να ήσουν στη θέση του, αλλά σήμερα τα κατάφερες και εσύ, πως ήταν;
«Το έβλεπα το παιχνίδι και τις εκτελέσεις των πέναλτι. Ρώτησα τους προπονητές αν μπορούσα να τον πάρω ένα τηλέφωνο. Το τιμ και οι προπονητές μου προσπάθησαν με το χαρτάκι που μου έδωσαν και το σκάουτινγκ που έχουμε κάνει να τους μπερδέψουμε και βγήκε το σκάουτινγκ».
Επηρέασε το τελετουργικό που έκανες;
«Επηρέασε όπως και τη Λανς και με την Ίντερ».
Προτιμάς κάποιον αντίπαλο από τη Μίλαν ή την Πόρτο;
«Εγώ θα πω πως είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και επειδή είμαστε δυνατοί ας έρθει όποιος θέλει».
Είχε έρθει και αρκετός κόσμος στο γήπεδο για να σας στηρίξει;
«Τους ευχαριστούμε πολύ όπως και τους συγγενείς μας που ήρθαν για να μας δούνε».
Ήταν εδώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πανηγύρισε μαζί σας;
«Εννοείται και ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει και στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που μας παρέχει αυτές τις εγκαταστάσεις για να μπορούμε να κάνουμε προπόνηση».
Τώρα τι θα κάνετε;
«Έχουμε δύο μέρες, θα πάμε στο ξενοδοχείο, θα το απολαύσουμε όσο είναι και από την Κυριακή θα σκεφτούμε το επόμενο ματς».

Tagged