Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ξεκίνησε η μετακόμιση στο ανακαινισμένο τους σπίτι!

Κουτσομπολιό

Έφτασε η μέρα που περίμεναν! Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησαν τη μετακόμιση στο ανακαινισμένο τους σπίτι.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η influencer σύζυγός του, πριν από λίγους μήνες μετακόμισαν προσωρινά σε άλλο σπίτι προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες της ανακαίνισης. Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε και τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η γνωστή influencer μοιράστηκε στιγμιότυπο από το σπίτι της γράφοντας «mooving».

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε και ένα δεύτερο στιγμιότυπο αποκαλύπτοντας πως ξεκίνησαν να μεταφέρουν τις κούτες με τα προσωπικά τους αντικείμενα και τα παιχνίδια των διδύμων.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real Life, ο Σάκης Τανιμανίδης εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να αποκτήσει τρίτο παιδί με την Χριστίνα Μπόμπα λέγοντας: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες δε θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ».

Πριν από μερικές ημέρες το ζευγάρι είχε μοιραστεί περισσότερα στιγμιότυπα από την ανακαίνιση του σπιτιού, η οποία βρισκόταν στο τελικό στάδιο. Οι εργασίες της ανακαίνισης ολοκληρώθηκαν στα μέσα του Φεβρουαρίου και έτσι το ζευγάρι ξεκινά τη διαδικασία της μετακόμισης, επιστρέφοντας στο ανανεωμένο σπίτι μεταφέροντας τα προσωπικά τους αντικείμενα.