Ράιτ: «Κρατάω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Ο Μόουζες Ράιτ τόνισε πως ο τρίτος προημιτελικός της Ευρωλίγκας Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα έπρεπε να πάει στην παράταση, θεωρεί πως είναι περίεργο το φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης που επέφερε τις νικητήριες βολές του Πάρκερ, χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» καλύτερη ομάδα από τους «μπλαουγκράνα», αλλά οι Καταλανοί ήταν πιο σκληροί, ο Ολυμπιακός είχε περισσότερη ενέργεια, αλλά η εμπειρία της Μπαρτσελόνα νίκησε το ταλέντο τους, στάθηκε στην άμυνα που έπαιξαν σε ορισμένα σημεία και περιμένει να προκριθούν στο Final 4 και να γράψουν ιστορία.

Αναλυτικά: «Έπρεπε να έχουμε ακόμα πέντε λεπτά και να πάμε στη δεύτερη παράταση. Είναι πολλά που μπορούμε να πούμε, τα οποία επηρέασαν το παιχνίδι. Το τελευταίο σφύριγμα ήταν κάπως περίεργο. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τους διαιτητές να κρίνουν το παιχνίδι, πρέπει να το τελειώνουμε εμείς.

Αυτό που είδα και θέλω να κρατήσω για το επόμενο ματς είναι ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα, πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο ρυθμό για 40’. Το δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από εκείνους στα 39’. Η Μπαρτσελόνα ήταν πιο σκληρή ομάδα σήμερα. Στο επόμενο ματς πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Μπορεί να είχαμε περισσότερη ενέργεια, όμως είχαμε και κάποια κενά. Είναι σαν να γυρνάς ένα νόμισμα. Το νόμισμα θα πέσει στην πλευρά του πιο έμπειρου. Είναι πιο έμπειροι σε συγκεκριμένες θέσεις. Η εμπειρία νικάει το ταλέντο.

Ήμασταν κάπως στην άμυνα, συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου σε αυτό. Αναφέρομαι σε αυτές τις φάσεις με το spain pick and roll, έπρεπε να ‘διαβάσουμε καλύτερα αυτές τις φάσεις. Δεν μπορώ να πω πολλά, γιατί πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Είναι το πρώτο do-or-die παιχνίδι στην καριέρα μου κι είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το τέταρτο ματς για να πάμε στο πέμπτο και να γράψουμε ιστορία».

Tagged