Ψηφίζει «δαγκωτό» Θρύλο ο Ποντένσε

Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο

Σε πολλά μέτωπα έχει στρέψει ο Ολυμπιακός το μυαλό και την προσοχή του όσον αφορά την χάραξη το σχεδιασμού του ενόψει της επόμενης ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν.
Οι κάτοχοι του Conference League επιχειρούν με κάθε τρόπο να διασφαλίσουν όλες τις δικλείδες που θα τους επιτρέψουν να χτίσουν πολύ γερά θεμέλια, που θα τους δώσουν την δυνατότητα να μπουν στην επόμενη σεζόν με αίσθηση ανωτερότητας και από την poll potition την προσπάθειά τους να επιστρέψουν στον θρόνο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά παράλληλα και να επιβεβαιώσουν το γεγονός ότι πλέον αποτελούν μία νέα … υπερδύναμη στα δρώμενα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!
Μία από τις βασικές προτεραιότητες συνιστά η διατήρηση του βασικού κορμού που εκτόξευσε τον Θρύλο στην ξέφρενη κούρσα προς την κατάκτηση του Conference League!
Ένας από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες των «ερυθρόλευκων» είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε.
Η παραμονή στο Λιμάνι για τα επόμενα χρόνια αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για τους «ερυθρόλευκους».
Σε αυτή τους την προσπάθεια οι Πειραιώτες έχουν σύμμαχο τν ίδιο τον ποδοσφαιριστή!
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει ενημερώσει τη Γουλβς πώς δεν προτίθεται να επιστρέψει στο «Μολινό» την επόμενη σεζόν και επιθυμία του είναι να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών. Ο Ποντένσε, άλλωστε, δεν υπολογίζεται από την αγγλική ομάδα, η οποία όμως θα ήθελε να κερδίσει το κάτι παραπάνω από τις διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους».
Γενικότερα επικρατεί αισιοδοξία στο στρατόπεδο των κατόχων του Conference Lewague ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο 28χρονος άσος θα εξακολουθήσει να αγνίζεται υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Tagged