Ποιος ήταν ο Χρήστος Γιαλιάς που εκτέλεσαν και βρέθηκε απανθρακωμένος

Ειδήσεις

Απανθρακωμένη μέσα σε αυτοκίνητο εντοπίστηκε η σορός του επιχειρηματία, Χρήστου Γιαλιά, στη Μάνδρα Αττικής, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν σημειωθεί πυροβολισμοί στην περιοχή.

Ο Χρήστος Γιαλιάς φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης των εταιρειών, ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, G&G, G-EXPRESS και BELLA GRECO. Εκτός από επιχειρηματίας στον χώρο του εμπορίου κρεάτων, διετέλεσε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας των Τρικάλων από το 2015 έως το 2017. Κατά το παρελθόν είχε βρεθεί ακόμα στο «τιμόνι» της ΠΑΕ Πανελευσινιακός.

 

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Συγκεκριμένα, στις 18:45, οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν για πυροβολισμούς στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα. Πρώτη στο σημείο κατέφθασε η Πυροσβεστική προκειμένου να προχωρήσει στην κατάσβεση φλεγόμενου οχήματος.

Μέσα στο όχημα, το οποίο είχε ενοικιαστεί, βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός. Το σπίτι του θύματος βρίσκεται σε απόσταση 150 – 200 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας του. Εξω από το όχημα υπήρχαν κάλυκες ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκε ένα καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής «σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής. Επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα».

Tagged