Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού κατά του Γιάννη Αλαφούζου

"Κοριός" στα Αποδυτήρια Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο Το Θέμα της Ημέρας

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το συλλαλητήριο κατά του ιδιοκτήτη του τριφυλλιού Γιάννη Αλαφούζου, καθώς συγκεντρώθηκαν στο Πεδίον του Άρεως.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού διοργάνωσαν ένα συλλαλητήριο για να διαμαρτυρηθούν κατά της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Σημείο συνάντησής τους ορίστηκε το Πεδίον του Άρεως και συγκεκριμένα στο ρεύμα της ανόδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, φωνάζοντας συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη του τριφυλλιού. Το σχέδιο είναι να ανεβούν την Αλεξάνδρας και να φτάσουν στο γήπεδο.
Εκτός από συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη του τριφυλλιού, ακούγονται συνθήματα και κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Η προσέλευση των οπαδών του Παναθηναίκού ήταν έντονη και ογκώδης, αφού ξεπέρασε τις 7.000.
Με τους αγανακτισμένους φίλους των «πρασίνων» να ανεβάζουν πανό το οποίο έγραφε το εξής σύνθημα: «Λουκέτο στα όνειρά μας δεν βάζουμε ποτέ, ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ!»

Ο τρόπος που χάθηκε και φέτος το Πρωτάθλημα, η «ανομβρία» τίτλων, η διάλυση ομάδων που έδειχναν ότι μπορούν να πετύχουν πράγματα και ο τρόπος λειτουργίας του Παναθηναϊκού έχουν οδηγήσει τον κόσμο στο να διοργανώσει αυτή την ενέργεια ως έσχατη λύση για να δείξει την επιθυμία του.

Άλλωστε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, μιας και στις 13 Απριλίου του 2008 περίπου 30.000 φίλοι του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο ίδιο σημείο, ζητώντας τότε την αποχώρηση του Βαρδινογιάννη.

Tagged