Πίτερς: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια!»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε … πάρτι τον χθεσινό Κυπέλου απέναντι στον Παναθηναϊκό κατακτώντας τον έβδομο διαδοχικό εγχώριο τίτλο του

Με τον Άλεκ Πίτερς να έχει κάθε λόγο να πετάει στα ουράνια και να δηλώνει ενθουσιασμένος για όλα όσα βιώνει στους «ερυθρόλευκους»:

«Αυτό το συναίσθημα της κατάκτησης δεν παλιώνει ποτέ! Ξέραμε, πως αυτό το ματς απαιτεί μεγάλη αμυντική προσπάθεια από όλους. Μάθαμε από τα λάθη μας και τις δύο φετινές ήττες από τον Παναθηναϊκό. Όλοι προσπάθησαν και κυρίως στην άμυνα, που ήμασταν καταπληκτικοί! Η άμυνά μας είναι κάτι για το οποίο περηφανευόμαστε και δουλεύουμε σκληρά σε αυτό το κομμάτι και δείξαμε και ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα σε αυτόν τον τομέα. Ο Ολυμπιακός είναι μια αγέλη πεινασμένων σκύλων. Οι πεινασμένοι σκύλοι τρέχουν πιο γρήγορα και αυτό λέμε κάθε φορά που βγαίνουμε και αυτό ήμασταν και απόψε! Ο ένας αγαπά τον άλλον, εμπιστεύεται τον άλλον και περηφανευόμαστε να παίζουμε ο ένας πλάι στον άλλον. Αυτό το Κύπελλο θα είναι μία σπουδαία ανάμνηση, όμως η σεζόν δεν σταματά. Τώρα αρχίζουν τα ωραία, το διασκεδαστικό σημείο της σεζόν».

 

Όσο για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους», ο Πίτερς είπε: «Είναι κάτι που σκέπτονται πολλοί, το σκέφτομαι κι εγώ. Είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Προφανώς και αν υπάρξει ευκαιρία και δυνατότητα, θα ήθελα να είμαι εδώ για πολλά χρόνια. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τον σύλλογο, είμαι ευλογημένος που είμαι μέρος όλου αυτού και δεν θα άλλαζα τίποτα».

Tagged