Με ξεκάθαρη επιδίωξη να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το τρίτο κιόλας προημιτελικό, αναχώρησε ο Ολυμπιακός με προορισμό το Μόντε Κάρλο για τις ανάγκες της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στη Μονακό.
Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς.
Αναλυτικά:
«Η περασμένη εβδομάδα ήταν καλή εβδομάδα για εμάς. Η διαφορά ήταν κάτι που έκανε όλους χαρούμενους. Ξέρουμε ότι προχωρώντας δεν πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Είχαμε κάποιες πολύ καλές μέρες προπονήσεων. Κάναμε ανασύνταξη. Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι το Game 1 και να βρούμε τα μικρά πράγματα που θα μας δώσουν κίνητρο για να προσεγγίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι το πρώτο».
Για τα στοιχεία που θα κάνουν η διαφορά:
«Η ταχύτητα είναι ένα κομμάτι που πρέπει να εστιάσουμε. Στα πλέι οφ όσο περισσότερο βγάζεις ενέργεια είναι απαιτητό. Περισσότερη ενέργεια από την κανονική διάρκεια. Πρέπει να κάνουμε ένα step up όλοι και να δώσουν περισσότερα. Θα είναι κλειδί για εμάς

