Πήρε θέση ο Πρόεδρος των Ράπτορς Ουτζίρι για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ: «Θα δούμε αν έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες»

Ειδήσεις Κουτσομπολιό Μπάσκετ

Για την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ ερωτήθηκε ο πρόεδρος των Ράπτορς.
Ο Μασάι Ουτζίρι ανέφερε ότι υπάρχει καλή επικοινωνία τόσο με τον Βούλγαρο φόργουορντ, όσο και με τον εκπρόσωπό του, αφήνοντας ανοικτό το μέλλον του παίκτη στους Καναδούς.
Από ‘κει και πέρα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Βεζένκοφ μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ υπάρχει ακόμη το σενάριο αυτές να προκύψουν έπειτα από μερικούς μήνες.
Στο μεταξύ, ο ρεπόρτερ των Ράπτορς, Michael Grange, αναφέρει ότι ο 28χρονος φόργουορντ αναμένεται κανονικά στην προετοιμασία των Καναδών.
«Συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση. Μίλησα με τον Σάσα, τους εκπροσώπους του, τον τζένεραλ μάνατζερ και τον προπονητή. Πιστεύω ότι θα έχουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες ή θα δούμε εάν αυτή θα πάρει μερικούς μήνες. Αποκτήσαμε έναν παίκτη από ανταλλαγή και πιστεύω ότι είχαμε καλή επικοινωνία. Έχουμε καλή επικοινωνία με τον μάνατζερ και την πρώην ομάδα του. Θα δούμε πως θα εξελιχτεί», ήταν τα λόγια του προέδρου των Καναδών.
Το περσινό καλοκαίρι, ο Βεζένκοφ μετακόμισε στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Κινγκς, οι οποίοι πριν από μερικές εβδομάδες τον παραχώρησαν με ανταλλαγή στους Ράπτορς. Από ‘κει και πέρα, ο Βούλγαρος δεν φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχοντας συμφωνήσει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Tagged