Πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη ο Οσβάλντο

Ειδήσεις

Σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση το τελευταίο διάστημα βρίσκεται ο Ντάνι Οσβάλντο. Ο άλλοτε επιθετικός των Γιουνέντους, Ίντερ, Ρόμα, Πόρτο και Μπόκα Τζούνιορ με ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε πως πάσχει από μία σοβαρή κατάθλιψη, που τον έχει κάνει να μην αναγνωρίζει τον εαυτό του.
Μάλιστα, σοκάρουν τα λόγια του για εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ενώ τόνισε ότι λαμβάνει ψυχιατρική θεραπεία και απ’ όλη αυτή την κατάσταση έχει απομακρυνθεί από κάποιους ανθρώπους.
Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο Οσβάλντο στην ανάρτησή του:
«Δεν είμαι καθόλου καλά. Θέλω να σας πω μερικά πράγματα για τη ζωή μου. Πρέπει να τα πω. Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω μια πολύ σοβαρή κατάθλιψη, που με έχει κάνει να πέσω σε κάποιους εθισμούς: αλκοόλ, ναρκωτικά.
Είμαι σε μια στιγμή που η ζωή μου ξεφεύγει από τα χέρια μου. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Είμαι σε ψυχιατρική θεραπεία, παίρνω φάρμακα, έχω μια συγκεκριμένη ασθένεια. Μου λείπει η αυτοεκτίμηση.
Πολλές φορές ξαναπέφτω στους εθισμούς μου, προκαλώντας αυτοκαταστροφή αλλά και καταστρέφοντας τους γύρω μου. Μένω μόνος, κλεισμένος στο σπίτι μου, δεν βγαίνω ποτέ έξω, δεν κάνω τίποτα παραγωγικό. Μερικές φορές δεν θέλω καν να σηκωθώ από το κρεβάτι.»

Tagged