Παρέμεινε η Μαργαρίτα Πλευρίτου στο Λιμάνι

Άλλα Σπορ Ειδήσεις

Άγκυρα στο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό έριξε η Μαργαρίτα Πλευρίτου.Με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να ανακοινώνει την παραμονή της διεθνούς παίκτριάς για μία ακόμη σεζόν.
Καθώς για την 14η διαδοχική, αγωνιστική περίοδο θα είναι στον Ολυμπιακό. Η Μαργαρίτα «κολλημένη» με το Θρύλο.

Η ανακοίνωση του Θρύλου για τη Μαργαρίτα
Έτσι, την Κυριακή το απόγευμα ο Θρύλος πιστοποίησε την παραμονή της έμπειρης πολίστριας. Πιο συγκεκριμένα, η αρχηγός των «ερυθρόλευκων» συνεχίζει και θα φορέσει για 14η χρονιά, στη σειρά, το σκουφάκι των πρωταθλητριών Ελλάδας. Για την ακρίβεια, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Θρύλου αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η αρχηγός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 14η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου».

Η δήλωση της Μαργαρίτας Πλευρίτου
«Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο. Καθώς αυτή η ανανέωση σηματοδοτεί την 14η συνεχόμενη χρονιά μου με την ομάδα. Επιπλέον, η χαρά, ο ενθουσιασμός και η θέληση να συνεχίζω να αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ολυμπιακού παραμένουν ίδια, όλα αυτά τα χρόνια. Κατά συνέπεια, ανυπομονώ για τις προκλήσεις που μας περιμένουν τη νέα σεζόν».

Tagged