Παπανικολάου: «Τώρα νιώθουμε ότι αποτύχαμε, αλλά στο ταμείο της σεζόν το Final Four ήταν επιτυχία»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Στα συναισθήματα που επικρατούν τώρα, όμως, θα είναι διαφορετικά στο ταμείο της σεζόν που θα γίνει στο τέλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Παπανικολάου στη media day του Ολυμπιακού ενόψει του μικρού τελικού της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε (26/06, 18:00).

«Τα συναισθήματα είναι πικρά, σίγουρα μας έχει ενοχλήσει, αλλά πρέπει να σηκώσεις κεφάλι και να κοιτάξεις μπροστά. Νομίζω πως δεν μπήκαμε με τη μαχητικότητα που θέλαμε και τη μαχητικότητα που μας έφερε εδώ. Όταν επιτρέπεις στη Ρεάλ Μαδρίτης να νιώσει άνετα, είναι δύσκολο να επιστρέψεις», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εδώ, τώρα, νιώθουμε ότι έχουμε αποτύχει. Στο ταμείο της σεζόν στο τέλος είναι επιτυχία που η ομάδα έχει πάει σε τρία Final Four. Είναι δουλειά που γίνεται όλη τη χρονιά και αφορά τους πάντες. Από τον προπονητή, τους παίκτες, τη διοίκηση, τους γιατρούς, τα άτομα στο προσωπικό και στα γραφεία της ΚΑΕ», ενώ ρωτήθηκε και για την ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου από τον φίλο του, Κώστα Σλούκα.

«Δεν θα μας επηρεάσει, θα είναι επιτυχία να πάρει το τρόπαιο μια ελληνική ομάδα. Από τη στιγμή, όμως, που δεν είμαστε εμείς στον τελικό, αλήθεια σας λέω και εκφράζω προσωπική άποψη δε με νοιάζει ποιος θα το πάρει».

Tagged