Παναγιώτης Χατζηδάκης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δε θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της και πιστεύω ούτε και εκείνη»

Κουτσομπολιό

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή, την επαγγελματική του πορεία, ενώ αποκάλυψε με ποια παρουσιάστρια δεν θα συνεργαζόταν ξανά.

Αρχικά για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αποκάλυψε: «Γνώρισα τη σύζυγό μου ένα βράδυ στην Αντίπαρο. Συνήθως οι καλοκαιρινοί έρωτες δεν κρατάνε αλλά εμείς είμαστε μαζί 12 χρόνια. Η πρόταση γάμου δεν έγινε νωρίς, γάμους κι εκκλησίες δεν τα μπορώ. Δεν είναι εύκολο να παραμείνει η σπίθα στο ζευγάρι, θέλει δουλειά. Η γυναίκα μου εκνευρίζεται όταν δεν έχω καθαρίσει τον νιπτήρα».

Για την επαγγελματική του πορεία, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανέφερε: «Έχω βιώσει πολλές δύσκολες στιγμές στα επαγγελματικά. Έφαγα αρκετό ‘ξύλο’ από δουλειές, έφτασα να μην έχω φράγκο. Υπήρξε περίοδος που δεν είχα λεφτά ούτε για να πάρω τρένο να πάω στο γραφείο. Έχω απολυθεί από εταιρεία που ίδρυσα».

Τέλος όσον αφορά τα πρόσωπα της τηλεόρασης ο Παναγιώτης Χατζηδάκης σχολίασε: «Δε θα συνεργαζόμουν με την Ιωάννα Μαλέσκου γιατί πιστεύω κι εκείνη δε θέλει να συνεργαστεί μαζί μου. Αν τη δω θα αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε. Είχα πολύ καλή συνεργασία με τη Γερμανού και τη Μαγγίρα, θα το ξαναέκανα με πολύ μεγάλη χαρά».