Οργιάζουν οι φήμες ότι ντύνεται στα «κιτρινόμαυρα» ο Φορτούνης!

"Κοριός" στα Αποδυτήρια Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο

 

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον αρχηγό του Ολυμπιακού Κώστα Φορτούνη να εξετάζει όλο και πιο σοβαρά το ενδεχόμενο το προσεχές καλοκαίρι να προχωρήσει σε μία κίνηση που θα προκαλέσει συζητήσεις… Φυσικά και αναφερόμαστε στο έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς την πλευρά του 31χρονου διεθνούς άσου.

Σε μία καίρια χρονική στιγμή όπου ο Ολυμπιακός φροντίζει να κλείσει πολλές μεταγραφικές υποθέσεις, το θέμα ανανέωσης συμβολαίου του αρχηγού παραμένει σε εκκρεμότητα. Με την περίπτωση του 31χρονου Θεσσαλού μέσου να έχει εξελιχθεί σε τρομερά περίπλοκη για την πειραϊκή ομάδα. Ειδικά από την στιγμή που μπορεί να διαπραγματευθεί ο ίδιος την μεταγραφή του ως ελεύθερος.

Κι όσο εάν κάποιοι αποφεύγουν αν το πουν φωναχτά το σπουδαίο deal 1,8 εκατ. ευρώ  που έκλεισε ο Τάσος Μπακασέτας στον επαναπατρισμό του από τον Παναθηναϊκό μπορεί να προκαλέσει πολλών ειδών αντιδράσεις και να χρησιμοποιηθεί ως συγκριτικό μέγεθος στις όποιες διαπραγματεύσεις.

Μην ξεχνάμε πως ο Φορτούνης που δεδομένα αγαπάει και είναι Ολυμπιακός, θα διαπραγματευτεί το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, όντας πλέον ως οικογενειάρχης με δυο παιδιά! Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να μην πίεσε καταστάσεις, ώστε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, ωστόσο το προσεχές καλοκαίρι στην εξίσωση δεδομένα θα μπει η παράμετρος της ελευθέρας  του.

Με τις πληροφορίες να φέρνουν την ΑΕΚ να … καιροφυλακτεί και να περιμένει στην γωνιά να κάνει την καίρια κίνηση για την απόκτηση του Φορτούνη, όποτε οι συνθήκες το ευνοήσουν

 

 

 

Tagged