Ο Παναθηναϊκός έστειλε εξώδικο στον Λουτσέσκου – “Πόλεμος” ανακοινώσεων μεταξύ των ΠΑΕ

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Παναθηναϊκός μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη διαιτησία στα παιχνίδια των “πρασίνων”.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ «για να σταματήσει και να ανακαλέσει τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του που προσβάλλουν στο μέγιστο βαθμό το σύλλογό μας», όπως τονίζουν.

Οι “πράσινοι” αναφέρουν ότι ο Ρουμάνος προπονητής αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα «εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας παράλληλα λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος».

Ακόμη, σημειώνεται πως «δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη «δράση» του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς εμάς».

Όσο για το πώς κατέληξαν οι Πράσινοι να ακολουθήσουν τη νομική οδό κατά του Λουτσέσκου, επισημαίνουν: «Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό τις τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε, αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών και συκοφαντικών αφηγημάτων».

ΠΑΟΚ: «Κωμική κίνηση, έχουν απέναντί τους την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι εκείνον»
Για πρωτοφανή κωμική κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο ο ΠΑΟΚ, σηκώνοντας το γάντι μετά την αποστολή εξωδίκου των «πράσινων» στον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Έ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την αποστολή εξωδίκου στον προπονητή μας, προχωράει σε μια πρωτοφανή κωμική κίνηση, νομίζοντας πως έτσι θα σταματήσουν να ακούγονται οι αλήθειες οι οποίες αποτυπώνονται στα πέναλτι που έχει κερδίσει η κάθε ομάδα και τα εις βάρος της τη φετινή σεζόν και όχι μόνο.

Ο προπονητής και άνθρωπος Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την πλήρη αποδοχή, υποστήριξη, εκτίμησή μας και οποιαδήποτε νομική κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει απέναντί της την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι εκείνον.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εργάζεται πάντα για διαφάνεια και ειλικρίνεια και θα προστατεύει το δικαίωμα όλων για τις αξιολογικές τους κρίσεις.

Οι δηλώσεις του προπονητή μας δεν δυσφήμησαν ποτέ κανέναν Παναθηναϊκό, αλλά τους διαιτητές που τον προστάτευσαν, σύμφωνα με την αξιολογική κρίση του προπονητή και είναι αυτονόητο πως οι δηλώσεις του προπονητή μας ταυτίζονται με τις απόψεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναρωτιόμαστε αν τελικά υπάρχει σύστημα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως καταγγέλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ακόμη και στο ίδιο εξώδικο, που καλεί έναν άνθρωπο να ανακαλέσει τις διαμαρτυρίες του για ένα σύστημα διαφθοράς.

Σε κάθε περίπτωση, και ενόψει των τεσσάρων αγώνων μεταξύ των δυο ομάδων ως το τέλος της σεζόν, σε γεμάτα γήπεδα και κρίσιμα για τους εγχώριους τίτλους, ευχόμαστε να επικρατήσει ψυχραιμία και να μην δικαιωθούν πικρά οι απόψεις μας».

Απάντηση Παναθηναϊκού: «Όλοι γνωρίζουν ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο ΠΑΟΚ»
Δεν άφησε αναπάντητη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την αντίδραση του ΠΑΟΚ στο εξώδικο που απέστειλε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το μόνο που τονίζουν από τον Παναθηναϊκό είναι πως: «Κατανοούμε την ανάγκη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υποστηρίξει τον προπονητή της, πλην όμως όλοι στο χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ποιος ο ΠΑΟΚ…».