Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σχέση με πασίγνωστη ηθοποιό

Κουτσομπολιό

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Λευτέρης Πανταζής και μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε για πρώτη φορά τον έρωτα που έζησε στο παρελθόν με πασίγνωστη ηθοποιό.

«Υπήρξε μια σημαντική μου σχέση που δεν έγινε γνωστή, ναι. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτό. Μια κυρία του θεάτρου. Μπορώ να το πω; Ε, τώρα… Εδώ είναι, εν ζωή, την αγαπώ και το λέω με σεβασμό γιατί πέρασα πολύ όμορφα κοντά της», αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Η Μαρία Αλιφέρη. Μπορεί και έναν χρόνο να ήμασταν μαζί, δε θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι όμως πως της έστελνα πολλά λουλούδια στα καμαρίνια! Την έπνιγα στα λουλούδια! Ήμουν ερωτευμένος», είπε ο τραγουδιστής.

«Έχω κάνει τρέλες για γυναίκες όταν είμαι ερωτευμένος, βέβαια. Έχω στείλει μέχρι και ένα φορτηγό λουλούδια σε μια γυναίκα. Έκανα αυτή την τρέλα ή μπορούσα να την πάρω και να πάμε στη Ρώμη για παγωτό, να της πάρω τα ρουχαλάκια της, να περάσουμε τρεις μέρες πολύ όμορφα και να γυρίσουμε.Έχω κάνει πολλές τρέλες για τις γυναίκες γιατί τις αγαπώ πολύ και τις ευχαριστώ που υπάρχουν. Αυτές μας φέρνουν στη ζωή και πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Τι θα κάναμε χωρίς τις μάνες μας;», συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο Λευτέρης Πανταζής.