Ο Κώστας Φορτούνης και η σύζυγός του Ιωάννα βάπτισαν την γλυκύτατη κορούλα τους Ανδριάννα

Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο

Στιγμές απίστευτης ευτυχίας βιώνει ο Κώστας Φορτούνης! Λίγες ημέρες μετά την μυθική κατάκτηση του Conference League, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε ακόμη ένα λόγο να πετάει στα … ουράνια.
Ο λόγος όμως ήταν οικογενειακής υφής. Ο Κώστα Φορτούνης και η σύζυγός του, Ιωάννα Καταραχιά, βάφτισαν την κόρη τους την Κυριακή, 2 Ιουνίου σε μια ιδιαίτερη οικογενειακή στιγμή, περιτριγυρισμένος από αγαπημένα πρόσωπα.
Η κόρη του ζευγαριού, Ανδριάνα, ήρθε στη ζωή στις 6 Ιουνίου 2023 για να ολοκληρώσει την οικογενειακή του ευτυχία, μιας και είχε ήδη έναν γιο που σήμερα είναι τριών ετών, τον μικρό Σπύρο, που πήρε το όνομά του από τον πατέρα του ποδοσφαιριστή.
Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι μετρά ήδη έξι χρόνια κοινής πορείας, ενώ τον Ιούνιο του 2021, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Καλαμπάκα, τον τόπο καταγωγής του Κώστα Φορτούνη.
Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Ανδριάνα, και η βάφτισή της συνοδεύτηκε από ένα λαμπερό γλέντι.
Η οικογενειακή φωτογραφία του Κώστα Φορτούνη και της Ιωάννας Καταραχιά, με τον ροζ στολισμό να κυριαρχεί, απαθανατίστηκε καθώς έσβηναν το κεράκι της τούρτας της μικρής Ανδριάνας, που γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια.

Tagged