Ο Μπρινιόλι … «ξεβρακώνει» τον Αλαφούζο! «Περίμενα περισσότερο σεβασμό…»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο Το Θέμα της Ημέρας

Σαφή … βέλη προς την διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον Γιάννη Αλαφούζο εκτόξευσε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με το συμβόλαιό του.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «Τuttomercatoweb», ο Ιταλός γκολκίπερ μίλησε τόσο για το παρελθόν του στο «τριφύλλι», τονίζοντας πως περίμενε περισσότερο σεβασμό λόγω των όσων πρόσφερε.

Όσο και για το… μέλλον του, με τον Μπρινιόλι να δείχνει αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση για να μπορέσει να αποχωρήσει άμεσα από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρινιόλι:

Για το ότι βρίσκεται πλέον εκτός ομάδας: «Είναι πραγματικά μία περίεργη κατάσταση. Όλα συνέβησαν ξαφνικά. Μου ζήτησαν να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, είχαμε μία συζήτηση και προέκυψαν διαφωνίες. Μετά άλλαξε ο προπονητής και με ρώτησαν τι θέλω να κάνω. Εγώ απάντησα ότι θα προτιμούσα να έχω μία εμπειρία κάπου αλλού. Από εκείνη τη στιγμή με έθεσαν εκτός πλάνων και μετά από δύο ημέρες, με ενημέρωσαν ότι πρέπει να προπονούμαι μόνος μου».

Για το ότι πήγαινε καλά μέχρι να μείνει εκτός Παναθηναϊκού: «Κέρδισα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της προηγούμενης σεζόν και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, τα πήγαινα καλά. Μετά, υπέπεσα σε μερικά λάθη, αλλά και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Ναι, είναι παράξενο, περίμενα από την ομάδα ότι μπορεί να πάρει αποφάσεις, αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάποια στιγμή θα με τιμωρούσαν με αυτό τον τρόπο. Το αποδέχομαι, πάντα σεβόμουν την ομάδα και έβαζα τον Παναθηναϊκό πάνω από μένα στα καλά και στα άσχημα. Σέβομαι τις αποφάσεις της ομάδας, αλλά αυτή δεν σεβάστηκε εμένα και όσα έχω κάνει, για τον σύλλογο και τη δουλειά μου».

Για το ενδιαφέρον της Γρανάδα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θέλει χρήματα για να τον αφήσει: «Ο τεχνικός διευθυντής μου ανέφερε ότι δεδομένης της κατάστασης, η ομάδα θα με βοηθήσει να βρω μία λύση. Είχαμε βρει μία άλλη λύση, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτή που ήθελαν. Ίσως να προκύψουν και άλλες επιλογές. Αλλά πιστεύω πως θα βρούμε έναν συμβιβασμό. Επίσης, γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό χωρίς αντίτιμο».
Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ιταλία: «Η Ιταλία είναι η πατρίδα μου. Εάν έχω πρόταση, θα τη λάβω υπόψη μου. Πρέπει να καταλάβω το αγωνιστικό σχέδιο. Είμαι 32 ετών, είμαι υγιής, έπαιξα στο Εuropa League. Ναι, βεβαίως και θα εξέταζα μία σοβαρή πρόταση από την Ιταλία»

Tagged