Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος εξομολογείται: «Είχα κάνει ένα σίριαλ βλακεία, το έκανα για οικονομικούς λόγους»

Κουτσομπολιό

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης το πρωί της Πέμπτης 8/2 στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και μίλησε μεταξύ άλλων για την μεγαλύτερη φοβία του, αλλά και την σχέση του με τον κόσμο.

Αρχικά, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είπε: «Έχω κλειστοφοβία κι έχω πάθει κρίση πανικού μέσα σε ασανσέρ. Θυμάμαι μία φορά ήμουν σε ένα ασανσέρ ουρανοξύστη, μπήκαν κι άλλοι πολλοί κι έπαθα κλειστοφοβία. Ζήτησα να βγω και περίμενα να έχει λιγότερο κόσμο. Έχω, επίσης, υψοφοβία και μένω στον έβδομο όροφο. Πάω με το ασανσέρ αλλά ανεβαίνω μόνος μου».

Στην συνέχεια, ο γνστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει πάρει μέρος σε ένα σίριαλ που δεν του άρεσε για οικονομικούς λόγους: «Μου είπε ένας στον δρόμο ότι είμαι χειρότερος από κοντά από ό,τι στην τηλεόραση. Επίσης, πριν από το Δις Εξαμαρτείν είχα κάνει ένα άλλο σίριαλ βλακεία αλλά το έκανα για οικονομικούς λόγους και για να είμαι στο προσκήνιο. Αν δεν υπάρχεις, σε ξεχνούν. Από την αποτυχία μαθαίνεις πολλά. Καμιά φορά, η αποτυχία είναι σοβαρό μάθημα επιβίωσης».