Ο Αίας Μανθόπουλος έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους – Δώρισαν τα νεφρά, το ήπαρ και τα μάτια του

Κουτσομπολιό

Έχουν περάσει σχεδόν εννέα μήνες από τη μέρα που ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή. Η πρώην σύζυγός του, Στέλλα Τσιάτσιου, με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά, αποκάλυψε σήμερα πως δώρισαν τα όργανά του σε πέντε ανθρώπους.

Η Στέλλα Τσιάτσιου πρόσθεσε: «Ο Αίας είχε φύγει. Ήταν ένα μηχάνημα που συντηρούσε το σώμα του, το οποίο εγώ ένιωθα ότι ταλαιπωρείται κιόλας. Η κόρη μου ήταν αυτή που πήρε πρώτη την απόφαση να δωρίσουμε τα όργανα του μπαμπά της για να μπορέσουμε να δώσουμε ζωή σε άλλους ανθρώπους. Στον γιο μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο, με ρώτησε τη γνώμη μου και του είπα ότι πιστεύω ότι ο μπαμπάς του θα ήθελε να κάνει μια τόσο μεγάλη αυλαία.

Ο Αίας έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους. Τα νεφρά του πήγαν σε ανθρώπους που έκαναν αιμοκάθαρση για 6 και 8 χρόνια. Το ήπαρ του πήγε σε έναν ασθενή με μεγάλα προβλήματα και θεραπείες, και τα ματάκια του. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται θα ήθελα να δω τους ανθρώπους που πήραν τα μάτια του. Δεν ξέρω πως θα μπορέσω να διαχειριστώ να δω τα μάτια του να με κοιτάνε ξανά».