Νίκλας: «Θα μετρήσει ο χαρακτήρας, να δείξουμε πόσο πολύ το θέλουμε!»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Στην μάχη των τελικών των πλέι – οφ με φόντο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ρίχνεται η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το απομεσήμερο της Κυριακής στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ (14/4, 15:00), αναζητώντα το πρώτο άλμα τίτλου.
Με τον τεχνικό Θάνο Νίκλα να αναλύει τις προτεραιότητές του:
: «Ξεκινάμε, αύριο, τους τελικούς. Φτάσαμε στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν και πιστεύω, πως δίκαια και οι δύο ομάδες έφτασαν έως εδώ. Έχουμε αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές με το Παναθηναϊκό φέτος, τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν καλά και αυτό που θα μετρήσει στη διάρκεια του αγώνα είναι ο χαρακτήρας μας και να δείξουμε πόσο το θέλουμε. Σημαντικό ότι έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει, αύριο, σε κάθε κατοχή να είμαστε επιθετικοί και να κερδίσουμε κάθε προσωπική μονομαχία. Στο τέλος αυτό θα μας δώσει την ομαδική νίκη που χρειαζόμαστε, για να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο».

Η Αγγελική Νικολοπούλου από την πλευρά της σημείωσε τα εξής: «Ξεκινάει επιτέλους η σειρά των τελικών! Έχουμε προετοιμαστεί για δύσκολα παιχνίδια, με ένταση. Ξέρουμε, ότι σε μια σειρά τελικών μπορείς να εμφανιστείς διαφορετικός από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που εμείς δεν το θέλουμε. Θέλουμε να έχουμε μια καλή εικόνα, να βγάλουμε επιθετικότητα, πάθος και ομαδικότητα και να καταφέρουμε να κερδίσουμε τη σειρά των τελικών. Το μόνο που θέλω είναι, να έχουμε υγεία και να επιτύχουμε το στόχο μας. Καλή μας αρχή».

Tagged