Νέος τρίμηνος αποκλεισμός για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ειδήσεις Μπάσκετ

Νέα «καμπάνα» έπεσε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κουβαλάει ήδη πάνω του τιμωρία 11 μηνών (8+3) για δυσφήμηση του αθλήματος κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket Leauge.
Η τιμωρία αφορά πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού AKTOR μέσω αναρτήσεών του στο instagram, που συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος. Το «τριφύλλι» τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000 ευρώ.
Έτσι, η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο φτάνει συνολικά στους 14 μήνες, όμως, έχει τη δυνατότητα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ.
Για όλα αυτά την πλήρωσε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός που τιμωρήθηκε με βαρύ πρόστιμο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ:

«Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 21-6-2024, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, και

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τα ως άνω».

Tagged