Το όνομα του Ντμίτρι Μπαρίνοφ επιστρέφει στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Ρωσία που κάνει λόγο για επαφές της Ένωσης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Όπως αναφέρει το Championat, ο Μάρκο Νίκολιτς επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου με τον 28χρονο μέσο, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στη Λοκομοτίβ Μόσχας. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι το περασμένο καλοκαίρι η Λοκομοτίβ είχε αρνηθεί να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, παρά το ενδιαφέρον που είχε εκδηλωθεί από την ελληνική ομάδα.
Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκονται σε συζητήσεις για μια πιθανή μεταγραφή και τονίζουν ότι σε περίπτωση συμφωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων, τότε θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.
Ο Μπαρίνοφ αποτελεί διαχρονικό στόχο της ΑΕΚ και μένει να φανεί αν αυτή τη φορά οι συνθήκες θα επιτρέψουν να προχωρήσει η υπόθεση μέχρι τέλους.

