Νέα αποχή των παικτών της ΑΕΚ από τις προπονήσεις

Ειδήσεις Κουτσομπολιό Μπάσκετ

Μετά το τέλος των εορτών του Πάσχα, το Κλειστό των Άνω Λιοσίων παραμένει… άδειο, αφού οι παίκτες της «Ένωσης» πήραν την απόφαση να απέχουν για ακόμα μία φορά από τις ομάδικές προπονήσεις του συλλόγου, λόγω οικονομικών οφειλών και καθυστερήσεων στις πληρωμές τους.

Συγκεκριμένα, οι μπασκετμπολίστες αποφάσισαν από κοινού να προχωρήσουν σε πλήρη αποχή από τις προπονήσεις, κάτι που ξεκίνησε από χθες, Τρίτη (07/05), διαμαρτυρόμενοι, αλλά και πιέζοντας έτσι τη διοίκηση του συλλόγου να διευθετήσει τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες υπάρχουν.
Να θυμίσουμε πως αυτή είναι η τρίτη φορά που οι «κιτρινόμαυροι» προχωρήσουν σε μια αντίστοιχη πράξη αποχής μέσα στον τελευταίο μήνα, με τις δύο προηγούμενες να λήγουν μετά και την καταβολή των δόσεων από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο.
Εκτός των άλλων, υπάρχει ακόμα και η σκέψη ανάμεσα στις τάξεις των παικτών να μην κατέβουν στα ματς των playoffs με αντίπαλο τον Ολυμπιακό – δεν έχουν οριστεί ακόμα οι ημερομηνίες -, αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Tagged