Ναν: «Να πάμε το μπάσκετ του Παναθηναϊκού σε επίπεδα που δεν έχουμε δει!»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Ο Κέντρικ Ναν έστειλε μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού, προτρέποντάς τους να φτάσουν το ελληνικό μπάσκετ σε ένα επίπεδο που δεν έχει υπάρξει ποτέ παλιότερα.
Ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε ο Πιο Δημοφιλής Παίκτης της σεζόν 2023/24 στην Stoiximan Basket League και μίλησε στον ΕΣΑΚΕ για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αμερικανός κάλεσε τους φίλους των πράσινων να φτάσουν το ελληνικό μπάσκετ σε ένα επίπεδο που δεν έχει υπάρξει ποτέ παλιότερα: “Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας το πάμε σε ένα επίπεδο που δεν έχει δει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:
«Αισθάνομαι υπέροχα που είμαι ο πιο δημοφιλής παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρόλο που πιστεύω ότι είμαι συγκρατημένος και χαμηλών τόνων ως άνθρωπος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω πάνω στις δυνατότητές μου και να μαθαίνω το μπάσκετ κάθε μέρα και καλύτερα. Απολαμβάνω το γεγονός ότι λαμβάνω μεγάλη αναγνώριση για αυτό».
Για το αν περίμενε να έχει μια επιτυχημένη πρώτη σεζόν στην Ελλάδα: «Ναι, περίμενα να έχω μια επιτυχημένη σεζόν όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Περίμενα ότι θα έχω μια καλή ευκαιρία να δείξω τί μπορώ να κάνω. Γνωρίζω πως πάντοτε θα είμαι καλός όταν δουλεύω τόσο σκληρά όσο τη σεζόν που μας πέρασε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας».

Για τη νέα σεζόν: «Πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα είμαι ακόμη καλύτερος. Προετοιμάζω τον εαυτό μου ψυχικά και σωματικά ώστε να πάω στο επόμενο επίπεδο. Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας το πάμε σε ένα επίπεδο που δεν έχει δει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ».

Tagged