Μόντριτς: «Ένα από τα πιο άτυχα ματς της καριέρας μου!»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην Κροατία, που είδε την Ιταλία να την ισοφαρίζει και να της παίρνει την πρόκριση στους «16» στο 90’+8’ με αποτέλεσμα οι πιθανότητες να είναι στην επόμενη φάση να είναι μηδαμινές.
Ο αρχηγός και ηγέτης της «χρβάτσκα», Λούκας Μόντριτς, που σκόραρε και το γκολ της ομάδας του ήταν απαρηγόρητος μετά το τέλος του ματς, λέγοντας πως ήταν ένας από τους πιο άτυχους αγώνες της καριέρας του.
«Το ποδόσφαιρο ήταν απόψε σκληρό και ανελέητο κόντρα στην Κροατία. Όπως και με την Αλβανία αν αναλογιστεί κάποιος ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια μας, δεχτήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μερικές φορές σου δίνει πολύ μεγάλη τύχη και άλλες πολύ μεγάλη θλίψη. Όπως είπα πριν, είναι άδικο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ο θεός του ποδοσφαίρου δεν είναι πάντα δίκαιος αλλά μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για το πώς υπερασπιστήκαμε τα εθνικά χρώματά μας.
Αν ήταν το πιο άτυχο ματς στην καριέρα μου; Είναι δύσκολο να “κερδίσεις” το ματς απέναντι στην Τουρκία το 2008, ίσως όμως αυτό να το πλησιάζει. Σίγουρα αυτή είναι μία θλιβερή ημέρα για μας και για το κροατικό έθνος».

Tagged