Μήνυμα Ζέττας Μακρή προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Eξετάσεων – Είστε η ελπίδα, είστε το μέλλον και θα γίνετε αυτό που εσείς ονειρεύεστε

Ειδήσεις

«Ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε την προσπάθειά σας και να κάνετε το επόμενο βήμα προς τους στόχους σας. Σας αξίζει κάθε επιτυχία». Αυτό τόνισε στο μήνυμα προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Eξετάσεων η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ζέττα Μακρή.

Οι ευχές μας και η σκέψη όλων είναι με τα παιδιά μας που διαγωνίζονται, ανέφερε η υφυπουργός και πρόσθεσε: Οι εκπαιδευτικοί σας, οι οικογένειές σας, οι φίλοι σας, όλοι εμείς πιστεύουμε σε εσάς και είμαστε υπερήφανοι για τα έργα σας! Είστε η ελπίδα, είστε το μέλλον και θα γίνετε αυτό που εσείς ονειρεύεστε!

Όπως ανέφερε η κα. Μακρή, τα ελληνικά Πανεπιστήμια είναι έτοιμα να καλωσορίσουν τους υποψηφίους στο «καταξιωμένο και πολλά υποσχόμενο ακαδημαϊκό περιβάλλον τους» και η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση είναι «μια αναγνωρισμένη ανταγωνιστική επιλογή στα χέρια σας».

«Στα χέρια σας είναι όλη η δύναμη που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στις πανελλαδικές εξετάσεις», επεσήμανε.

Τέλος, η υφυπουργός έκανε ξεχωριστή αναφορά στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι «αναδεικνύουν τις δυνατότητες του εκπαιδευτικού συστήματος και του σύγχρονου ελληνικού σχολείου, στηρίζουν τους μαθητές και αναλαμβάνουν την πολύπλευρη καλλιέργεια και μόρφωσή τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged