Μία αγάπη έχει κι αυτός: Αυτά είναι τα 16 πολυτελή αυτοκίνητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ειδήσεις Κουτσομπολιό
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και παράλληλα πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., συχνά αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στους κύκλους των φίλων του αυτοκινήτου, εξαιτίας της εντυπωσιακής συλλογής αυτοκινήτων που διαθέτει. Εκτός από την αγάπη του για το Μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό, ο ισχυρός άνδρας των πράσινων φαίνεται πως έχει και ένα “soft spot” για τα γρήγορα αυτοκίνητα. Η εντυπωσιακή του συλλογή απαρτίζεται κυρίως από αυτοκίνητα γερμανικής προέλευσης, με τη Mercedes να έχει την τιμητική της!

Η εντυπωσιακή συλλογή

Στη συλλογή αυτοκινήτων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ξεχωρίζουν οι, Mercedes-AMG SL 65 Black Series, McLaren SLR και AMG GT Black Series.

H Mercedes-AMG SL 65 Black Series (αριστερά στη φωτογραφία) τροφοδοτείται από έναν twin-turbo V12 κινητήρα 6,0 λίτρων με απόδοση 670 ίππων. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο, αφού η Mercedes-AMG κατασκεύασε μόλις 350 παραδείγματα.

Παράλληλα, η McLaren SLR (στη μέση) δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε ομορφιά και… τρέλα και γι’ αυτό φροντίζει ο supercharged V8 κινητήρας 5,5 λίτρων. H McLaren κατασκεύασε συνολικά 2.157, κάτι που δεν την κάνει το πιο σπάνιο αυτοκίνητο στη συλλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά σίγουρα δε θα δεις πολλές στη ζωή σου!

Τέλος, η Mercedes-AMG GT Black Series (δεξιά) είναι και η νεότερη της παρέας, αλλά στέκεται επάξια δίπλα στους τιτάνες του παρελθόντος. Τροφοδοτείται από έναν V8 biturbo κινητήρα 4,0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 720 ίππους, ενώ κυκλοφορούν περίπου 1.700 σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην εντυπωσιακή συλλογή από αυτοκίνητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συναντάμε σχεδόν κάθε λογής αυτοκίνητο, μεταξύ τους, SUV, πολυτελή σεντάν και «τρελά» supercars. Μεταξύ τους μπορούμε να διακρίνουμε ένα Hummer, 2 Porsche Cayenne και μια Ferrari F430 Spider. Τι συλλογή θα ήταν άλλωστε χωρίς έστω έναν εκπρόσωπο από την Ιταλία!