Με Τζόζεφ αντί του Μόρις ο Ολυμπιακός στους τελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Κουτσομπολιό Μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις τελευταίες δηλώσεις ξένων ενόψει της μάχης των τελικών της Stoiximan GBL απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καταλήγει στις τελικές επιλογές του.
Εκτός της λίστας έμειναν οι Μόντε Μόρις, Σακίλ ΜακΚίσικ και Μουστάφα Φαλ, με τους «ερυθρόλευκους» να διαμορφώνουν την οκτάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο.
Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός των Πειραιωτών καλείται σε κάθε παιχνίδι να αφήνει εκτός δωδεκάδας δύο Αμερικανούς, καθώς μόνο έξι μπορούν να βρίσκονται στην τελική σύνθεση αγώνα.
Όσον αφορά τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο διεθνής γκαρντ δεν υπολογίζεται για το πρώτο ντέρμπι της σειράς, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, με το ιατρικό επιτελείο να παρακολουθεί καθημερινά την κατάστασή του.

Το τελικό Depth Chart των ερυθρόλευκων

PG: Τόμας Γουόκαπ, Κόρι Τζόσεφ, Φρανκ Νιλικίνα
SG: Τάιλερ Ντόρσεϊ, Εβάν Φουρνιέ, Όμηρος Νετζήπογλου
SF: Κώστας Παπανικολάου, Τάισον Γουόρντ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης
PF: Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς
C: Νίκολα Μιλουτίνοβ, Ντόντα Χολ, Ταϊρίκ Τζόουνς

Tagged