Ματέο: «Ο Ολυμπιακός έχει τον σεβασμό μου»

Μπάσκετ

Την ώρα όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τεράστια αγωνιστικά προβλήματα πολλών και συσσωρευμένων απουσιών, τυγχάνει τον απεριόριστο σεβασμό όλων των αντιπάλων του.
Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Τσους Ματέο, ο οποίος στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης των δυο ομάδων αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους νταμπλούχους Ελλάδας.
«Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τον σεβασμό στην Ευρώπη για όσα έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια, για τον τρόπο που παίζει, για τον προπονητή του και επειδή έχει ένα αγωνιστικό στυλ που είναι εύκολο να αναγνωρίσεις. Είναι μια ομάδα με μεγάλη προσωπικότητα, καλούς παίκτες και την καρδιά του πρωταθλητή», τόνισε ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε:
«Είναι μια πολύ καλή δομημένη και οπλισμένη ομάδα. Είναι αλήθεια πως έχασαν δύο σημαντικούς παίκτες όπως ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ, αλλά έχουν καλύψει πραγματικά καλά τα κενά μέχρι να έρθουν οι τραυματισμοί και τώρα αποκτούν και πάλι τη γνωστή τους συνέπεια. Αν του το επιτρέψουν οι τραυματισμοί, ο Ολυμπιακός θα τερματίσει ψηλά γιατί είναι μια πρωταθλήτρια ομάδα με καρδιά και περηφάνια που πάντα βγαίνει μπροστά στις κρίσιμες στιγμές. Για τον λόγο αυτό αξίζουν όλο τον σεβασμό μου».

Tagged