Μαρινάκης: «Το πιστεύουμε ότι μπορούμε να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες στιγμές!»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο Το Θέμα της Ημέρας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και την ικανοποιήση του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους “4” του Κόνφερενς. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του δίνοντας το παρών σε ένα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα των Πειραιωτών στην Πόλη τους.

Αναλυτικά:

«Είναι μια πολύ μεγάλη βραδιά, σπάσαμε ένα ρεκόρ μέσα στην Πόλη. Εμάς μας αρέσει ο ανήφορος, ειδικά εδώ μέσα, σε αυτό το γήπεδο, με αυτή την ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δείξαμε όλοι μαζί ενωμένοι τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου, του πρωταθλητή, του Ολυμπιακού. Είπα και στα παιδιά μέσα πως αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα. Το έχουμε πιστέψει και μπορούμε να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες στιγμές. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και θα συνοδεύει τις γενιές που έρχονται. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ήδη έχουν εκπληρωθεί ορισμένα όνειρα που στο παρελθόν θα φανταζόταν κάποιος δύσκολο να υλοποιηθούν, αλλά είδατε πώς ξεκινήσαμε. Με διορθωτικές αλλαγές, όλοι μαζί ενωμένοι, βλέπετε τα αποτελέσματα. Μας αρέσει ο ανήφορος, ειδικά εδώ μέσα», ανέφερε.
Ερωτηθείς αν σκέφτεται τον τελικό της διοργάνωσης απάντησε: «Αυτό που σκέφτομαι είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να προχωρήσουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Τέλος, για την επίδραση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό από τη μέρα που ανέλαβε είπε: «Το είπα και στα αποδυτήρια στα παιδιά. Με τον κ. Μεντιλίμπαρ αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πως ρισκάρει και του αρέσουν τα δύσκολα. Σήμερα ξεκίνησε με φουλ επίθεση, γιατί ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε, όχι για να κρατήσουμε την ισοπαλία. Του αρέσει ο ανήφορος. Ανανεώσαμε μαζί του όταν χάσαμε 1-4 από τη Μακάμπι. Δεν είμαστε ούτε για τα πανηγύρια, αλλά για τα δύσκολα. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση».

Tagged