Μαρίνα Σάττι: Πόσο κόστισαν τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει στο videoclip για το τραγούδι «Ζάρι»;

Κουτσομπολιό

Πριν από λίγες ημέρες προβλήθηκε σε πρώτη μετάδοση το video clip και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision και ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι ερμήνευσε ένα τραγούδι με ελληνικό «χρώμα», ζουρνά, αλλά και ethnic στοιχεία, ο τίτλος του οποίου θα είναι «Το ζάρι», ενώ το μήνυμα του τραγουδιού έχει σχέση με την τύχη και το πεπρωμένο.

Τη σκηνική παρουσία της τραγουδίστριας έχει αναλάβει ο διάσημος χορογράφος Μεζνούν (Mecnun Giasar) -ο οποίος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες, μεταξύ άλλων, με τη Μαντόνα, αλλά και τη Loreen, που έχει κερδίσει δύο φορές τη Eurovision-, ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση της ελληνικής συμμετοχής.

Τα γυρίσματα του video clip έγιναν με φόντο τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι καθώς και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Παράλληλα, ο φακός εστίασε και στην Ομόνοια, τον Λυκαβηττό, την Ραφήνα, το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Δημήτρης Σαράντος από την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», αποκάλυψε πόσο κόστισαν τα ρούχα που φόρεσε στο videoclip για το τραγούδι.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος η φόρμα που φοράει στο βιντεοκλιπ κοστίζει: 820 ευρώ και είναι ξένου σχεδιαστή, η φούστα Γάλλου σχεδιαστή: 1.030 ευρώ, ο κορσές που φορούσε: 1.330 και το κροπ πουκάμισο 380 ευρώ.